Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silvia Erkisi till Söder Dam

 

Silvia Erkisi är Söderdamernas senaste nyförvärv.

Silvia Erkisi är Söderdamernas senaste nyförvärv.

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att Silvia Erkisi tar steget över från Rynninge IK till ÖSK Söder. I Söder finns ju redan sedan tidigare hennes tvillingsyster Camilla. Silvia, som i år blir 23 år, representerade under åren 2010 och 2011 damallsvenska KIF Örebro. Hennes allsvenska speltid under de två åren inskränkte sig dock till 3 inhopp. År 2012 gick hon i samband med att KIF tvingades banta sin trupp på grund av ekonomiska problem till Eskilstuna United. För Eskilstuna spelade hon 18 matcher av lagets 20 seriematcher i den näst högsta damserien. Under fjolåret återvände hon sedan till Örebro där hon representerade Rynninge i div 2.

Söder Dam: Välkommen Silvia


Matilda Önnegren lämnar Söder Dam

2013-09-14_DSC_0029_Matilda Önnegren

Matilda Önnegren reser norrut för studier.

Samtidigt som Söderdamerna kan hälsa Silvia Erkisi välkommen till klubben måste de tyvärr säga tack och hej till Matilda Önnegren. Matilda, som så sent som i lördags som lagkapten ledde futsallaget till seger i Ladies Night Cup, lämnar Örebro med kort varsel efter att ha fått en studieplats till sjukgymnast i Luleå.

Söder Dam: ”Tildan” drar norrut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.