Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ladies Night för Söder Dam

ÖSK Söder Dam generalrepeterar inför nästa helgs SM-gruppspel i futsal genom att ställa upp i Lillåns Ladies Night Cup. Cupen, enligt egen utsago Örebros största futsalcup, inleds klockan 8 på lördagsmorgonen och är inte slutspelad förrän klockan 2 natten mot söndagen. Sexton lag indelade i fyra grupper kommer till start i cupen som arrangeras i Mellringehallen. Matchtiden är 20 minuter och de tre första lagen i varje grupp går vidare till slutspelet. Treorna spelar åttondelsfinaler medan gruppsegrarna går in i slutspelet via kvartsfinalerna. Det kommer med andra ord att bli en hel del matcher innan slutsegraren är korad.

ÖSK Söder kommer till spel med ett förhållandevis ungt lag som innehåller fem spelare från den trupp som skall till F17-slutspelet nästa vecka. Söder har hamnat i förmiddagsgruppen, men har haft tur och kunnat undvika de allra tidigaste matchtiderna. Lagets gruppspelschema ser ut på följande sätt:

09:15 KIF Talang – ÖSK Söder
10:55 ÖSK Söder – Hallsberg BK
12:35 Garphyttan IF – ÖSK Söder

En grupp som väl borde kunna utgöra en bra väg direkt till kvartsfinalspelet.

Söderdamerna kommer till spel med följande matchtrupp: 1. Ida Lindell (mv), 2. Matilda Önnegren (k), 3. Freja Olofsson, 4. Klara Thorsén, 5. Isa Olofsson-Lindberg, 6. Elin Segerstedt, 7. Sara Hjelm, 8. Camilla Erkisi, 9. Sophie Sörqvist, 10. Sara Sandberg, 11. Sabina Håkansson, 12. Joline Jakobsson, 13. Anna Meijer och 14 Vendela Ekstrand-Hamrén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.