Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen fortsättning för provspelarna

NA skriver, att det inte blir någon fortsättning på provspelet för Emil Magnusson och Jamar Dixon. De skickas tillbak efter en mycket kort period med klubben.

Inte så överraskande eftersom man närmast fick en känsla av att de bjudits in med armbågen. ÖSK-truppen var under onsdagen och torsdagen på en lagaktivitet på Lanna Lodge, vilket för de två provspelarna innebar att det bara blev två träningar för deras del. Knappast tillräckligt för att övertyga ÖSKs sportsliga ledning om att de var värda en fortsatt utvärdering. För spelare som kommer utifrån är det nog dessutom extra svårt att lämna ett positivt intryck, eftersom de oftast ligger efter i träningen vid den här tiden på året jämfört med en allsvensk trupp som i princip är igång året runt.

Däremot verkar det vara en ny testspelare på ingång. Enligt tidningen planerar ÖSK, att ta med en provspelare till matchlägret i Portugal i början av februari. Förmodligen rör det sig här om en mer etablerad spelare som man bedömer kan ta en plats i laget mer eller mindre direkt. Annars finns det ingen anledning att ta med honom till ett läger som kommer att präglas av matcher och matchförberedelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.