Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

På-platsen-bloggning

Bloggen testade idag hur det fungerar med bloggning under fältmässiga förhållanden. Det går väl inte att kalla det hela ”live”, men det blev i alla fall en snabb resultatrapportering och några korta kommentarer. Futsal är ju en så pass intensiv sport att det knappast går att blogga och titta på matcherna samtidigt.

För försöket användes en 8 tums surfplatta med wifi-understöd från mobiltelefonen. Det fungerade utmärkt. Åttatumsplattan är ju inte så stor, men det fungerade rätt bra att skriva på den. Det går nog bättre om/när man blir van. För själva textinmatningen använde jag mig av WordPress Android-app. Det blev inga större utsvävningar, men i alla fall lite text om var och en av de tre matcherna som sågs på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.