Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

AIF-Cupen

Bloggen skall försöka sig lite på platsen-bloggande från cupen i eftermiddag. Om det går. Det finns fortfarande en del frågetecken som måste rätas ut.

Söder -KIF 0-1
Rättvis seger för KIF som var något bättre, men inte så mycket. Målet på en frispark som försvaret inte täckte bort. Lite onödigt. Söder hade Robin Ingvarsson i laget, men det räckte inte till för att göra någon större skillnad.


Söder – Syrianska 0-4
Ingen bra match av Söder. De kunde aldrig hota motståndarmålet på allvar. Vid ställningen 0-2 tog Söder ut målvakten, vilket inte hjälpte alls. Hos syrianerna gjorde Fedja Jelecak 2 mål. Andra fd. ÖSK-profiler i laget var Anel Coralic och Stefan Hannason.


Söder -Lillån 2-1
Äntligen en seger för Söder även om den satt långt inne. Lillån tog en tidig ledning och såg ut att kontrollera matchen fram emot 15-minutersmarkeringen. Med tre och en halv minut kvar kunde dock Sebastian Zettergren kvittera genom att skaffa sig skottläge och sedan skjuta i fel hörn.

Segermålet gjordes av Robin Ingvarsson som kom fri mot mål efter det att Rafail Kiose tagit bollen av siste utespelare. Andreas Lundgren i Söders mål fick mycket välförtjänt priset som Matchens Lirare.


Nu åker dock Bloggen hem. Sista matchen mot Real Örebro får vara.


Söder – Real Örebro 1-0
Om den här matchen vet vi inte mer än att Söder vann. Resultatet innebar att ÖSK Söder slutade på 6 poäng som trea i femlagsgruppen. Jag hade på förhand trott att Söder möjligen skulle ha en cahns mot Syrianska men de var alldeles för bra. De vann till slut gruppen. Egentligen var det bara mot just Syrianerna som spelet inte fungerade alls. Inget skönspel i de övriga matcherna heller, men uddamålsförlust mot KIF och dito vinster mot Lillån och Real är väl på det hela taget ok resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.