Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Byggnads- och Kommunalcuperna: ÖSK-dominans

Örebrodistriktets 97:or skall spela slutspel i distriktscuperna i månadsskiftet januari/februari. Som ett led i förberedelsearbetet har resp. förbundskaptener kallat samman sina trupper för att förbereda sig inför de två matcher som skall spelas i slutspelet. (Som inte är ett slutspel, men väl heter så. Efter slutspelet så återstår fyra lag som går vidare till semifinalerna).

Medan flickorna reser till Lindesberg för ett träningspass i deras fotbollshall så åker pojkarna åt andra hållet och stannar inte förrän de kommit till Jönköping, där de skall möta Småland i en träningsmatch.

I båda trupperna är det spelare från ÖSK som dominerar antalsmässigt.

För pojkarna så har en 18-mannatrupp tagit ut och 10 av spelarna representerar ÖSK. Dessa är: Karl Westdahl, Mirza Turan, Joel Nilsson, Jonathan Lundberg, Mikael Loön, Felix Möller, David Holm, Tim Bergström, Hampus Lindh och Viktor Fransilla.

I flickornas trupp som totalt omfattar 20 spelare är det också 10 som kommer från den svartvita fotbollsfamiljen. Dessa är: Sabina Forsberg, Hanna Holmgren Karlsson, Joline Jakobsson, Saga Magnuson, Anna Meijer, Freja Olofsson, Maya Pettersson, Sara Sandberg, Klara Thorsén och Minna Åström.

Flicktruppen i sin helhet.
Pojktruppen i sin helhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.