Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ändringar i träningsmatcherna 2.0

NA har nu tagit reda på hur det ligger till med de träningsmatcher mot AIK som försvunnit. Jo, det visar sig att AIK inte längre planerar att dubbelmöta ÖSK under försäsongen. I stället reser man till Kina. Säkert en intressant utflykt för Alm & Co., men jag tvivlar på om de kommer att bli ett bättre fotbollslag på det sättet. Men resvana kommer de i alla fall att få.

I stället för de bortfallna AIK-matcherna planerar ÖSK nu att möta Kalmar FF i en dubbelmatch den 23 februari. Det dubbla i just det här sammanhanget innebär att man tänker låta både A- och U-trupperna testas av smålänningarna. Om detta kommer att ske på Behrn eller någon annan plats framgår inte. Men så pass tidigt på året lär det hur som helst inte finnas någon speldugliga gräsyta att tillgå, varken i Kalmar eller i Örebro, så det blir nog hemmamatcher.

Som generalrepetition hade ÖSK planerat en hemmamatch mot Staebek. Den blir nu inte av sedan norrmännen cancellerat. Någon ny motståndare är inte klar än. Eftersom ÖSK börjar på bortagräs i år lutar det mot att det kommer att bli en gräsmatch den 23 mars – en vecka före den allsvenska starten.

Tillägg: Nu ska visst alla informera om ÖSKs matchprogram – till och med ÖSK som lagt ut ett program som sträcker sig ända fram till den 2:a november då Allsvenskan avslutas. ÖSKs uppgifter ger upphov till några mindre korrigeringar i programmet. Träningsmatchen mot BK Sirius som tidigare skulle ha spelats lördagen den 15:e februari ligger nu en dag tidigare. Den 15:e kommer det istället att spelas en match mellan U21-laget och Rynninge IK. Känns lite som en revanschmatch faktiskt.  Matchen mot Falkenbergs FF var tidigare planerad till söndagen den 2:a mars. Nu ligger den på lördagen den 1:a.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.