Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ändringar i träningsmatcherna

ÖSK har tidigare gått ut med att man planerade att möta AIK i ett dubbelmöte mot slutet av februari. Först en bortamatch den 22 och sedan hemma på Behrn den 26. Det verkar dock som om den planeringen inte längre stämmer. AIK har nämligen nu lagt ut sitt träningsmatchschema på sin hemsida och där finns inga matcher mot ÖSK med. Den 22:a har man däremot planerat in ett möte med Kalmar FF. Tillägg: Matchen mot Kalmar visade sig dock vara i mars. Klubben skriver visserligen att ytterligare någon match kan tillkomma, men matcherna mot ÖSK verkar inte ha högsta prioritet.

När ÖSKs deltagande i Atlantic Cup blev aktuellt kom de första två träningsmatcherna i tidsmässig kläm. I träningsschemat för januari som ÖSK lagt upp på sin hemsida hittar man nu de matcherna på nya datum. Mötet med IK Brage kommer att inleda försäsongsmatchandet och den kommer att spelas redan lördagen den 25:e. Matchen mot BK Forward ligger nu inplanerad fredagen den 31 januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.