Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver till Motala

2012-06-16_DSC_0037_Näfver
NA skrev (redan igår), att Kristoffer Näfvers nya klubb av allt att döma blir Motala AIF. Endast en läkarundersökning återstår, vilket borde vara en formalitet, även om han mestadels gick skadad under år 2013.

Bloggen har lite svårt att se logiken i det här klubbytet om det inte är så att Näfver skaffat/fått jobb i Motala och därför flyttar dit. Annars verkar det konstigt att han på (fotbolls)ålderns höst – han blir 28 i år – byter från en div 1-klubb till en annan. Jag antar, att han numera spelar fotboll mest för att han tycker att det är roligt. Eventuella planer på att ha fotbollen som försörjning borde i hans fall ha hamnat på hyllan redan för några år sedan när han kom tillbaka till BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.