Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

AIF-cupen lottad

ÖSK Söder skriver på sin hemsida, att gruppindelningen för årets AIF-cup nu är klar. Cupen som avgörs lördagen den 11 januari är indelad i tre pass. På lördagsmorgonen möts lagen i grupperna A och B, på eftermiddagen är det grupp C och D som gör upp om platserna till kvällens finalplatser.

Söder verkar ha dragit en vinstlott redan i årets gruppindelning eftersom man för första gången på några år har undvikit att placeras i morgonpasset. De har ”lottats” in i grupp C med den helt mänskliga starttiden 14:40. Helt klart en förbättring jämfört med oturen att få en förstamatch klockan 08:00 på morgonen.

I Söders grupp ingår förutom Söder även Örebro Syrianska, Karlslunds IF HFK, Real Örebro FF och Lillåns FK. En motståndargrupp som i alla fall så här på avstånd sett inte ser omöjlig ut. Under normala förhållanden borde Söder kunna klara av både Lillån (som man slog i DM-gruppspelet) och Real Örebro. Att det blir förlust mot Karlslund får man väl också räkna med. Frågan är sedan var Syrianerna står spelmässigt. De brukar ha bra lag, men har i år inte deltagit i DM-gruppspelet överhuvudtaget.  Risk för en viss ringrostighet hos dem, om inte annat.

AIF-cupens hemsida med den fullständiga gruppindelningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.