Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen Futsal 2013 – dag 2

Det blev inga ÖSK-segrar under den andra örebrocupsdagen, men P99-orna var i alla fall snuddande nära en ny uppsättning guldmedaljer. ÖSK lag 1 blandade och gav i gruppspelsmatcherna. I den avslutande matchen mot Karlslund, blå var det nära att man missade slutspelsplatsen. Laget skärpte dock till sig och kunde hämta upp ett 0-2 underläge till en seger med 3-2.  ÖSK och IFK Kumla vidare på 9 poäng medan BK Forward var utslagna på sämre målskillnad. Det var verkligen en spännande avslutning på gruppspelet.

I kvartsfinal och semifinal spelade laget sedan riktigt bra och avslutade cupdeltagandet för två lag från IK Sturehov. Speciellt i semifinalerna mot favoriterna Sturehovs förstalag fungerade spelet riktigt bra och ÖSK vann med riktigt starka 5-0. I finalen mötte laget Karlslund, röd som även de imponerat i semifinalen med en 4-0 seger mot IFK Kumla. I finalen lyckades dock inget av lagen spräcka någon nolla och cupen fick avgöras genom straffsparksläggning. Även denna var oviss och först i den sjunde omgången kunde segern avgöras.

Chans till revansch för ÖSK blir det redan nästa vecka då lagen åter möts – då i en DM-semifinal.

I Idrottshuset besegrades ÖSK P01 av Örebro Syrianska i en av semifinalerna med 1-0. Syrianerna vann sedan finalen mot BK Forward med 3-0.

I klass F00 fick ÖSK ge sig redan i en av kvartsfinalerna efter förlust mot Bråtens IK med 2-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.