Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oscar trivs i Örebro

NA refererar idag till ett oidentifierat rykte om att Oscar Jansson skulle kunna bli Jacob Johan Dahlins ersättare i Malmö FF. Något som Oscar till synes bestämt förnekar. Han trivs bra i Örebro och har dessutom två år kvar på sitt kontrakt.

Bloggen kan inte låta bli att undra varför NA överhuvudtaget publicerar ett rykte som av allt att döma saknar en tydlig källa och som dessutom dementeras kraftfullt av den person det berör. Varför skriva om saker som med största sannolikhet inte kommer att hända?

1 kommentar – kommentera

Marcus

Dahlin heter Johan i förnamn, inte Jacob.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.