Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: Finalspelet lottat

Ja, lottat är kanske i och för sig inte det rätta ordet. Tågordningen i slutspelet var bestämt utifrån placeringarna i gruppspelet – i alla fall i de klasser där ÖSK är representerade. Av de fyra lag som ÖSK har med i finalspelet går de två pojklagen i elden först. De spelar semifinaler den 4 januari. Den 6:e januari är finaldagen och då får F17 bara spela en match. Tack vare vinsten i gruppspelet och på grund av att inte så många lag spelar i den klassen går de direkt till finalen. ÖSK Söders damlag spelar även de sin första match den 6:e, men det är en semifinal.

Så här ser spelschemat ut för ÖSK de aktuella dagarna.

04 jan lör 09:20 ÖSK P99 – Karlslunds IF Futsal-DM semi Idrottshuset
04 jan lör 13:55 ÖSK P97 – Rynninge IK Futsal-DM semi Idrottshuset
06 jan mån 11:00 Söder Dam – ? Futsal-DM semi Idrottshuset
06 jan mån 16:00 Söder F97 – ? Futsal-DM final Idrottshuset

Vinst i semifinalen för P15, P17 och Söder Dam ger sedan en plats i finalen som även den spelas den 6:e januari. P17 och Söder Dam får väl ses som rätt stora favoriter att ta sig till final medan killarna i P15 lär få jobba hårt mot Karlslunds IF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.