Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcherna 2014

Det råder fortfarande en viss oreda beträffande ÖSKs försäsongsmatchande orsakat av deltagandet i Atlantic Cup i Algarve i början/mitten av februari. ÖSK har inte lagt ut någon kalender för sina träningsmatcher än. På BK Forwards hemsida kan man dock se, att den träningsmatch som var inplanerad söndagen den 2:a februari nu flyttats till den 31 januari. Om nu klubben kan få ihop ett någorlunda slagkraftigt lag. Det verkar som om väldigt många av deras mer seniora spelare just nu funderar på att lämna klubben.

Den 8:e februari var det meningen att ÖSK skulle möta Nyköping BIS. Den matchen verkar vara struken eftersom den inte finns med i Bissarnas träningsmatchkalender. Där finns det i stället en match inlagd lördagen den 12 april. Lite underligt eftersom ÖSK skall spela borta mot AIK dagen efter, men det kan ju handla om en U21-betonad träningsmatch för de som inte kommer med till AIK-matchen plus spelare från juniorleden. Jag tar i alla fall bort den matchen från min ÖSK-kalender samtidigt som jag avvaktar med april-matchen. Det tar ju ett bra tag innan vi kommit så långt i kalendern.

Söndagen den 9:e februari spelas enligt den ursprungliga planeringen en träningsmatch mot IK Brage. Den får tills vidare ligga kvar i kalendern. ÖSK skulle nog kunna klara av att spela den med juniorer plus de spelare som eventuellt inte åker med till Portugal (om det blir några sådana).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.