Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

21 plus målvakter

Magnus Sköldmark säger till dagens pappers-NA, att man siktar mot att ha en trupp på 21 utespelare plus målvakter under nästa år. Eftersom man i dagsläget har 23 kontrakterade spelare (inklusive Eidur Sigurbjörnsson) ligger man för närvarande rätt antalsmässigt. Men det lär bli fler spelare som får lämna truppen för att ge plats för ytterligare något eller några nyförvärv.

Utöver de 23 A-trupsspelarna kommer i princip ungdomarna i spetsgruppen att vara tillgängliga för spel i Allsvenskan. Spelare som är 18 år (födda 1996) och äldre måste ha spelarkontrakt för att få representera klubben i Allsvenskan. Men sedan är givetvis frågan om de skall räknas in i A-truppen eller ej, även om de tränar med den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.