Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två träningsmatcher före Atlantic Cup

Under Uppesittarkvällen berättade någon (Axel Kjäll?) att ÖSK kommer att spela träningsmatcher mot BK Forward och IK Brage innan man reser till Algarve. Motståndarna fanns redan inbokade i matchprogrammet, men Bragematchen och kanske även den mot Forward måste tas tidigare för att man skall hinna med. ÖSK spelar sin första match i cupen den 5 februari, medan matchen mot Forward är inlagd den 2:a februari och mötet med Brage var planerad till den 9:e februari. Aktuella träningsmatcher finns inlagda i Bloggens ÖSK-kalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.