Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: Bra match av Söder herr

ÖSK Söders herrlag avslutade årets gruppspel (div 2) med ytterligare en knapp seger – den här gången mot Hovsta IF. Knappa segrar och målsnåla matcher har faktiskt varit något av lagets signum.  Tre gånger har man vunnit uddamålssegrar och två av matcherna har slutat oavgjort. Mer normala futsalsiffrorn har det bara blivit en gång. En förlust mot Nerikes Kil och en vinst mot Ervalla.

Tack vare segern gick Söder upp på samma poäng som seriesegrarna från Frövi IK. Laget ligger dock bara på den andra plats som ger en kvalmöjlighet till DM-slutspelet. Problemet är bara att Nerikes Kil har kvar att spela sin match emot Lillån. Vinner de den så tar de gruppvinst och direktkvalificering till slutspelet medan det blir Frövi som tar kvalplatsen. Nerikes Kil har svajat en del resultatmässigt så visst finns det vissa chanser för Söders killar att ta sig till kvalmatchen även om de inte är alltför stora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.