Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Läget i truppen

NA har gjort en förtjänstfull sammanfattning av läget i truppen när årets sista träning genomförts.

Inget kontrakt för Silka.
Jag lyckades aldrig få något kort på provtränande Liridon Silka. Det gör inte så mycket, visar det sig. ÖSK kommer nämligen inte att erbjuda honom något kontrakt utan konstaterar, att det bösta för honom nog är att fortsätta hos Motala AIF (eller något åt det hållet).

Närvaron.
Det saknades en hel del spelare från den gemensamma träningen av diverse olika skäl.
Tobias Nilsson (fortsatta höftproblem) och Mohammed Saeid (höft) rehabtränade på egen hand.
De före detta AIK-arna har vintersemester enligt AIKs träningsschema. Detta gäller alltså Daniel Gustavsson, Alhassan Kamara och Robert Åhman-Persson
De två afrikanerna Ayanda Nkili och Samuel Mensah har fått långledigt och inte behövt ansluta till truppen under december.

Dessutom noterade NA, att William Atashkadeh avslutade årets träningar på samma sätt som han tillbringat huvuddelen av året – alltså mer eller mindre skadad. Den här gången verkade det röra sig om en vrickad fot.

Samuel Wowoah tränade fortfarande med truppen trots att hans kontrakt gått ut. Så gör man ju ibland med spelare vars kontrakt  av en eller annan anledning lämnat truppen, men som ännu inte fått någon ny klubbadress.

Vänsterback saknas.
Per-Ola Ljung var ovanligt rakt på sak, när han konstaterade att man fortfarande söker en vänsterback.
– Det är ingen hemlighet att vi fortfarande söker efter en vänsterback. Vi får se om det kan gå till sig närmaste tiden, kommenterade ÖSKs huvudtränare.
Detta är väl ingenting som man gått ut med officiellt tidigare, även om det varit rätt uppenbart att en vänsterback behövs. På Ljung låter det nästan som om man skulle ha en ny truppmedlem på ingång och att man därför lättar lite på förlåten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.