Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara till ÖSK

Alhassan "Crespo" Kamara med några av sina nya lagkamrater.

Alhassan ”Crespo” Kamara med några av sina nya lagkamrater.

Alhassan Kamara blir den tredje före detta AIK-spelaren som ansluter till ÖSK inför säsongen 2014.  ÖSK meddelar nämligen idag, att man kommit överens med AIK om övergången. Spelare och klubb har ju sedan länge varit på det klara med att man passar ihop. Hur många år kontraktet avser säger inte ÖSK, som nöjer sig med att konstatera att det är flerårigt.

ÖSK: Intervju med Alhassan Kamara (video)
AIK: Alhassan Kamara till Örebro SK
NA: ”Crespo” klar för ÖSK

Kamaras återkomst till ÖSK skulle möjligen kunna öppna för Peter Samuelsson att återgå till Degerfors, där han lär kunna få mer speltid än vad han fått hos ÖSK. I och med Kamaras återkomst så minskar ju hans möjligheter ytterligare att få speltid.

Treårskontrakt skriver Aftonbladet: Nykomlingen värvar från AIK – igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.