Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Halmstad borta i premiären

Nu finns det ett förslag beträffande spelordningen i de första omgångarna i nästa års allsvenska. Det skriver Expressens göteborgsutgåva GT. Den första matchen spelas lördagen den 29 mars och sedan blir det väl en del matcher på söndagen och förmodligen även på måndagen den 31 mars.

För ÖSKs del verkar återkomsten till allsvenskan inledas med en bortamatch mot Halmstads BK. En nog så viktig match eftersom Halmstad är ett lag som ÖSK säkert vill se efter sig i tabellen när allsvenskan är slutspelad.

Förslaget är preliminärt och klubbarna skall säga sitt på måndag, skriver tidningen. Men de har väl som vanligt inte mycket att säga till om så det blir säkert som förbundet bestämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.