Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: Två segrar till

Under kvällen har ÖSK 99-or (P15) och F17 säkrat gruppsegrar i sina respektive serier.

Killarna behövde en seger mot Simon SK för att ta förstaplatsen och den tog man man med råge. Matchen slutade 17-0 så det verkar ha varit en rätt ensidig historia. Den stackars matchdomaren som skall rapportera in detaljerna har inte kommit till skott än. Något som man väl får ha en viss förståelse för. Så det finns inga detaljer om målskyttar etc.

Närmast på programmet står nu Örebrocupen i Mellandagarna där ålderskullen kommer till spel med fem lag.


Det äldsta flicklaget gav – får man väl säga – bort tre poäng till IF Eker i lördags genom att spela med det yngre flicklaget i den matchen. Idag var det därför skarpt läge, då de mötte KIF Örebro. Lagen låg på lika många poäng inför mötet, men KIF hade en match mindre spelad. En seger med några måls övervikt behövdes alltså för att man skulle kunna känna sig säkra.

Hur det gick? Jodå, det verkar som om tjejerna klarat av upptiningen bra efter söndagens snöbollsmatch på Behrn Arena. KIF Örebro besegrades med komfortabla 5-0 efter 3-0 i halvtid. ÖSKs mål gjordes av Sara Sanderg (3) och av enmålsskyttarna Sabina Forsberg och Anna Tivemo. Sara Sandberg verkar verkligen ha funnit storformen så här i mitten av december. I kommunalcupsmatchen i söndags gjorde hon ju fem stycken.

ÖSK står som seriesegrare om inte KIF Örebro lyckas med konststycket att göra fler än 18 mål på IFK Kumla i sin kvarvarande match.

ÖSK Söder Dam: Vinst mot KIF i F17

1 kommentar – kommentera

Sport Nyheter

Hade ingen aning om eyravall bloggen, får tacka mina följare på twitter för att de pekad mig hit.. Fortsätt gärna uppdatera..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.