Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Daniel Gustavsson skrev på för tre år

Kvar i Örebro: Daniel Gustavsson

Kvar i Örebro: Daniel Gustavsson


Att Daniel Gustavsson nu kommer att vara ÖSKare under de närmaste åren kommer inte som någon större överraskning. Utlånad från AIK har han startat i samtliga 16 seriematcher för ÖSK, sedan han anslöt från solnalaget i somras. Det gick väl rätt så bra (utom mot Degerfors). Båda parter har låtit förstå att de gärna ser att låneavtalet avslutas med en spelarövergång och nu är denna övergång ett faktum. ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med den snabba kantspringaren om ett treårskontrakt.

ÖSK fortsätter alltså att ta in spelare i truppen med ursprung från regionen runt Örebro. Utöver degerforsarna i truppen kommer ju Moberg från Östergötland och DG från Västmanland. Nu är det väl egentligen bara en dalkarl och en västgöte som fattas innan täckningen kan sägas vara hundraprocentig.

ÖSK: Intervju med Daniel Gustavsson (video)
AIK: Daniel Gustavsson till Örebro SK
EliteFootball: Spelarprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.