Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: P15 klara för finalspelet

ÖSKs 99:or var på eftermiddagen i Kumla för ett möte med serieledande IFK. Resultatet blev en 5-2 seger till de svartvita. Detta trots att halva det ordinarie laget saknades. Ersättarna verkar dock ha varit lika bra.  En match återstår och det är mot Simon SK – ett lag som nog ÖSK skall besegra. Gör man det blir man seriesegrare i gruppspelet. I semifinalen lär det bli Karlslund eller Sturehov som kommer att stå för motståndet.

Målgörare för ÖSK var Samuel Oskarsson, Beroa Rahman, Daniel Forsberg, Jonathan Eriksson och Anton Söderman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.