Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Kommunal: ÖLFF vidare till slutspelet

snömatch

Örebrodistriktet hade bäst vallat då Bohuslän besegrades i Cup Kommunal. (Foto: ÖSK Söder Dam).

Även Örebrodistriktets flicklag är nu kvalificerade för nästa omgång i SvFF:s distriktsturnering för årets 16-åringar. På ett mycket snöigt underlag på Behrn Arena mötte laget Bohuslän i en allt annat än jämn match. Visserligen gjorde motståndarna det första målet, men sedan tog ÖLFF:s lag, med en stor dominans av spelare från ÖSK, över matchen. När den väl var slut stod det 9-1 till örebroarna. Sara Sandberg med fem mål utsågs till matchens lirare. Övriga ÖLFF-mål gjordes av Sejde Abrahamsson, KIF Örebro med två samt av Freja Olofsson och IFK Kumlas Wilma Moberg, som gjorde var sitt.

Slutspelet (som egentligen inte är ett slutspel utan en andra gruppspelsomgång) avgörs i Luleå, Stockholm och Växjö i mitten alternativt slutet (Växjö) av januari. De fyra gruppsegrarna från slutspelet kommer sedan att mötas i semifinaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.