Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Slagläge i Futsal?

ÖSK Söders herrlag har väl inte skämt bort oss med några större framgångar i futsal under senare år. Men i kväll har de faktiskt en möjlighet att blanda sig i toppstriden i div 2 Norra på allvar. På bortaplan i Lindesberg möter de Hagaberg FC (som av hittillsvarande resultat verkar ha ungefär samma spelstyrka).

Söder kommer till spel med ett bra resultat från igår (!) i bagaget. Då slog de nämligen Lillån FK med 3-2 efter att två gånger ha hämtat in ett målmässigt underläge samt dessutom fått in det avgörande målet.

DM-serien i futsal är lite märklig såtillvida att även seriesegrarna i div 2 går vidare till DM-slutspelet, medan tvåorna även de får en sådan möjlighet även om den måste tas kvalvägen. Vid vinst i kvällens match tar Söder hand om andraplatsen i serien med två serieomgångar kvar att spela.

Tillägg: Det blev ytterligare en knapp seger för killarna från Söder. Vinst med 3-2 för andra dagen i rad. Laget är nu poänglika med serieledande Frövi IK, men de har en avsevärt sämre målskillnad. Vilka som är bäst? Det lär vi få reda på nästa söndag, då de två lagen möts i Vivalla Ballonghall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.