Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsläger i Portugal

NA rapporterar, att ÖSK nu har bestämt sig för vart man skall åka på nästa års träningsläger. Resan går den här gången inte Lanna Lodge utan till Lagos på Algarvekusten i Portugal. Valet stod mellan Mallorca för ett mer socialt inriktat läger och Portugal, där man kan räkna med bättre motstånd i träningsmatcherna. Dessa kommer att spelas mot två lag från den portugisiska högstaligan, Belenenses den 5 mars och mot Vitória de Setúbal den 12 mars.

Att man nästa år kan åka på träningsläger igen beror dels på den förstärkta ekonomin som uppflyttnigen till allsvenskan innebär, men också på det faktum att det blir betydligt lättare att planera ett sådant när man inte har hela månaden mars blockerad av matcherna i Svenska Cupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.