Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Provspelare (kanske) senare i veckan

Till papperstidningen säger P-O Ljung även att det kanske dyker upp en provspelare senare i veckan. Man har inte kommit längre med saken än att spelarens klubb är vidtalad och tydligen givit sitt medgivande till att ÖSK kontaktar spelaren för att höra om det finns något intresse för ett tvåveckors örebrobesök.

Enligt Ljung rör det sig om en hyfsat lokal spelare, vilket väl bör utesluta de som är riktigt lokala (typ BK Forward). Bloggens tankar går därför till Borlänge och Brage, som lät några lovande ungdomar få speltid när drömmen om fortsatt spel i Superettan väl kraschat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.