Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: En dag på jobbet för F17

Det blev en dag på jobbet för ÖSKs kvinnliga 97:or, då de mötte Lillån FK i det DM-förberedande gruppspelet. Skall sanningen fram så var det inte ens en speciellt bra dag på jobbet. ÖSK hade svårt att få spelet att flyta och det blev lite väl många bolltapp i ohotade lägen. Ändå vann ÖSK matchen med 7-0 efter 3-0 i halvtid.

Lillån överraskade i alla fall med en sak. De tog sin time-out redan efter två minuter vid ställningen 0-0. Men sedan blev det som sagt mest ÖSK för hela slanten. Bäst i ÖSK tyckte jag Freja Olofsson (givetvis) och Anna Meier lyckades. Klara Thorsén med sina tre mål (om jag såg, räknade och kommer ihåg rätt) skall givetvis även hon ha ett positivt omnämnande. Liksom Joline Jakobsson som höll nollan i den för henne ovana rollen målvakt.

Utöver Klara gjordes ÖSK-målen av Anna Meier, Freja Olfosson och Sara Sandberg. Matchens sjunde och sista mål stod Lillån för med Sabina Forsberg som sista ÖSKare med en fot på bollen.

Söder Dam har rett ut det här med vem som gjorde vad.
1-0 Anna Meier/Hanna Holmgren Karlsson
2-0 Freja Olofsson/Anna Meier
3-0 Klara Thorsén/Freja Olofsson
4-0 Klara Thorsén/Freja Olofsson
5-0 Sara Sandberg/Anna Tivemo
6-0 Klara Thorsén/Freja Olofsson
7-0 Självmål/Sabina Forsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.