Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Kommunal: Kvalmatch mot Bohuslän

Örebrodistriktets flicklag får tack vare sin andraplats i gruppspelet ytterligare en möjlighet att kvala in till slutspelet. Motståndare i kvalmatchen är Bohuslän och örebroarna har fördelen att få spela på hemmaplan (och dessutom slipper de en lång bussresa).

Jämfört med truppen som var med i gruppspelet i Åtvidaberg så har distriktsförbundskaptenerna krympt truppen med två spelare frän 18 till 16. En spelare från ÖSK, Anna Tivemo, har lämnat truppen, men samtidigt har två tillkommit, nämligen Sabina Forsberg och Klara Thorsén. Detta innebär att ÖSK-dominansen nu blir ännu mera påtaglig, eftersom nio och sexton spelare har ÖSK som klubbtillhörighet.

De uttagna ÖSK-spelarna är Minna Åström (mv), Hanna Holmgren Karlsson, Anna Meijer, Freja Olofsson, Maya Pettersson, Joline Jakobsson, Sara Sandberg, Sabina Forsberg och Klara Thorsén.

Matchen spelas på Behrn Arena söndagen den 8 december klockan 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.