Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: P17 mot finalspelet

ÖSKs P15-lag stod för en bra insats igår, när de besegrade BK Forward och samtidigt tog ett stort steg mot DM-finalspelet. ÖSKs P17-lag gjorde samma sak idag, även om kvällens match blev målrikare. ÖSK vann med 10-4 (5-1), några ytterligare matchdetaljer är inte tillängliga på ÖLFFs websida.

I den här klassen går fyra av sju lag till finalspelet. ÖSK med full pott och målskillnaden 29-4 efter tre matcher är väl mer eller mindre klara redan. Oklart hur semifinalerna lottas, men det brukar väl vara ettan mot fyran resp. tvåan mot trean. I så fall finns det fortfarande en del att spela för.

Tillägg: Målskyttar var Felix Möller (4), William Gunnarsson (2), Michel Yanez Hernandez, Jonathan Lundberg, Hampus Lind och Mikael Loön vardera (1).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.