Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-DM: P15 mot finalspelet

ÖSKs 99:or tog ett ordentligt steg mot årets semifinaler genom att idag besegra BK Forward med 6-1. Så värst mycket mer har inte Bloggen lyckats lista ut så här långt. ÖLFFs matchrapport namnger bara BK Forwards målskytt, men ingen om vilka som gjorde ÖSK-målen. I halvtid stod det av allt att döma 2-0, så ÖSK fick bättre fart på målfabrikationen i den andra halvleken.

Nu behöver ÖSK en seger till i någon av de återstående två matcherna för att kunna känna sig riktigt säkra på att få fortsätta. De lag som återstår att möta är IFK Kumla – som verkar vara starka – samt vivallalaget Simon SK, som nog inte är så spelstarka.

Tillägg: Almin Masic hade en bra dag och stod för tre av ÖSKs mål. Övriga tre gjordes av Sebastian Ternevid, Beroa Rahman och Damir Civic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.