Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal i helgen

Det blev på det hela taget bra resultat för ÖSKs lag då kvalifikationsspelet för DM-finalerna fortsatte idag.

P17.Bloggen minirapporterade redan igår från matchen mot Rynninge IK. Idag har matchdetaljerna dykt upp och då vet vi att målgörarna var Michel Yanez med två samt Ridvan Ikar Amin, William Gunnarsson, Hampus Lind, Felix Möller och Tobias Söderman som gjorde var sitt. Bra spridning bland målgörarna med andra ord.

P15.
Det yngre pojklaget mötte igår Örebro Syrianska som besegrades med 6-3. Målgörare var Almin Masic och Beroa Rahman som gjorde två var samt av enmålsskyttarna Henrik Westher och Sebastian Ternevid. Det var andra segern för laget som nog behöver fortsätta att rada upp segrar för att ta sig till finalspelet. Det är bara två lag från sexlagsgruppen som går vidare. Potentiell seriefinal mot BK Forward på onsdag.

Söder Dam.
Söders damer fortsätter med knappa segrar. 2-0 i den första matchen och samma resultat i den andra. Dessutom var det samma målgörare som sist om än i omvänd ordning. Alltså den här gången först Emma Tivemo och sedan Sara Hjelm. Det var det Öfvre Adolfsberg som försökte göra motstånd.

Lagets hemsida: Historien upprepade sig

F17.
Det äldre flicklaget skulle egentligen ha mött IK Sturehov idag på förmiddagen. Men den matchen har senarelagts.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.