Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P97: Futsal-DM

Bloggen tog sig till Pettersbergs Bollhall tidig kväll för att se matchen mellan Rynninge och ÖSK. Rynninge var ju något av en uppstickare i årets regionala serie och ÖSKarna hade stora problem med dem i två av årets tre matcher. Dessutom hade Rynninge vunnit sin första match mot Delta Örebro IF i futsalserien med hela 16-1 (men torskat med 4-3 mot Karlslund i den andra).  Det fanns en del som tydde på att det skulle kunna bli en intressant match.

När matchen kom igång visade det sig rätt snabbt, att hemmalaget inte kunde erbjuda något nämnvärt motstånd. ÖSK var det helt dominerande laget och kunde vinna med 7-0 (4-0 i halvtid) utan att egentligen behöva förta sig. Bäst för dagen i ett jämnt ÖSK var Michel Yanez med tre mål. Men ett antal onödigt tappade bollar drar ned betyget. Felix Möller höll sig givetvis även han framme och hade två eller om det var tre framspelningar samt ett mål.

I P17 klassen går de fyra (av sju) bästa lagen vidare till DM-semifinalerna och dit skall ÖSKarna nu kunna nå utan några större problem. Utöver ÖSK är det bara BK Forward som är obesegrade efter två omgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.