Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lokalt: Förslag till serieindelning 2014

ÖLFF har sitt representantskapsmöte den 4 december. Då skall bland annat serieindelningen för de lokala lagen i divisionerna 4 till 6 fastställas. Den största förändringen jämfört med föregående år är att B-lagen rensas ut och får spela i ett eget seriesystem (igen). Detta får bland annat till följd att det bara blir en div 5-serie år 2014. Förslaget ser ut på följande sätt:

Serieförslag

ÖSK finns här med i div 5 med klubbeteckningen ÖSK Ungdom. Bakom detta namn döljer sig dock precis som förra året ÖSK Söder. Truppen lär komma att bestå av spelare från fjolårets div 4-lag samt juniorer från ÖSK Ungdoms verksamhet.

På damsidan är konturerna inte lika klara. Bland annat pågår ett arbete som kommer att avslutas först på andra sidan årsskiftet. Det syftar till att tillsammans med Västmanland skapa en serie man kommer att kalla F19. I den serie kommer av allt att döma ett andralag för ÖSK Söder Dam att spela. Laget kommer väl huvudsakligen att bestå av de spelare som i år deltagit i den regionala F17-serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.