Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK ville låna Pär Ericsson

NA avslöjar (som det numera heter på sämre journalistspråk), att ÖSK i somras försökte få låna Pär Eriksson från Mjällby AIF. Eriksson, som själv var utlånad från IFK Göteborg till Mjällby, var dock inte intresserad av detta utan det fick bli Marcus Pode i stället för ÖSKs del.

Bakgrunden till NAs intresse är nog inte vad som hände i somras utan vad som skulle kunna hända framöver. Erikssons kontrakt med IFK Göteborg går nämligen ut i år och efter det är han tillgänglig på spelarmarknaden. Målfarliga anfallare är alltid eftertraktade, varför NA naturligtvis ville kolla läget.

Nu visade det sig dock att Eriksson inte alls är intresserad av att skriva på för ÖSK, utan hellre stannar kvar i Mjällby eller flyttar utomlands. Därför fick NA nöja sig med att ”avslöja” vad som inte hände i somras.

Kontentan av det hela krymper väl ihop till att de som eventuellt haft Pär Eriksson på listan över tänkbara värvningsmål nu kan ta bort honom därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.