Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lillån intervjuar Collgård

Till helgen spelas Lillån Futsal Cup med den lite märkliga klassindelningen F96, P00, P02 och F01/02. Det verkar väl som om klasserna återspeglar de åldersgrupper där arrangörsklubben känner sig någorlunda starka.  (Inget fel i det). ÖSK har lag anmälda i de två flickklasserna.

Lillån har passat på att intervjua Söder Dams tränare Niclas Collgård om varför det gick så bra i år för hans lag och vad han förväntar sig inför det kommande året. Intressant och läsvärt. Av svaren att döma kommer man inte att ta så allvarligt på futsalen i år utan det handlar mest om att ha kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.