Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup Byggnads: Historien på väg att upprepa sig?

Efter det att den sista gruppspelsmatchen mellan Östergötland och Västmanland överraskande avgjorts till Västmanlands fördel (2-1), så står ÖLFFs lag plötsligt som gruppsegrare och är därmed direktkvalificerade till slutspelet. Det var precis på det här sättet som marschen till distriktcupssegern för två år sedan började.

För slutspelet gäller följande:

Slutspel
Speldagar den 17 -19 januari 2014, i Luleå och Stockholm samt den 31 januari – 2 februari 2014 i Växjö (2 grupper). De åtta gruppsegrarna samt de fyra grupptvåorna som kvalat in till slutspelet indelas i fyra grupper om vardera tre lag. Varje grupp består av två gruppsegrare och en kvalsegrare. Segrande lag i respektive slutspelsgrupp spelar semifinal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.