Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktscuperna: Blandat i Åtvidaberg

I går vann flicklaget medan pojkarna fick stryk, då Östergötland var motståndare i Distriktscupen. Idag, då motståndet kom från Västmanland gick det precis tvärt om.

Pojklaget tog en övertygande seger med 4-0, trots att man spelade 35 av andra halvlekens 40 minuter med en man mindre på plan. Detta efter att Mikael Loön fått se det gula kortet en gång för mycket. Men det verkar inte ha gjort så värst mycket.  Före utvisningen gjorde Felix Möller 1-0 och David Holm 2-0. Efter utvisningen ökade Rynninges 15-åriga talang Tidjani Diawara till 3-0 innan Oskar Nar (tidigare i Forward, men nu i Elfsborg) gjorde matchens sista mål.

För flicklaget gick det sämre. Mot Västmanland blev det förlust med 3-2. ÖSK Söders Sara Sandberg gjorde båda målen för ÖLFF.

Med en vinst och en förlust för lagen lär det inte bli något direkt avancemang till slutspelet. I stället får de ställa in sig på att förlänga årets utesäsong med ytterligare en månad och spela en avgörande kvalificeringsmatch mot en annan av grupptvåorna någon gång i december. Det är bara att bita ihop och kämpa på.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.