Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-dominans i distriktslagen

På fredag och lördag spelar ÖLFFs distriktslag för pojkar och flickor födda 1997 sina respektive gruppspelsmatcher i distriktscupen. Cupturneringen heter för tillfället Cup Byggnads och Cup Kommunal. Bloggen överlåter åt sina läsare att försöka räkna ut vilket namn som avser pojkarnas cup och vilket flickornas.

Matcherna spelas på Kopparvallen i Åtvidaberg där man på fredagen möter Östergötland i vad som väl blir gruppspelets nyckelmatcher. På lördagen är det sedan lag från Västmanland som står för motståndet.

97-orna är en väldigt stark åldersgrupp hos ÖSK, både på pojk- och flicksidan, vilket satt sina spår när de båda trupperna tagits ut.  I pojkarnas 18-mannatrupp kommer 10 av spelarna från ÖSK. Dessa är Kalle Westdahl (mv), Mirza Turan, Joel Nilsson, Jonathan Lundberg, Mikael Loön, Felix Möller, David Holm, Tim Bergström, Hampus Lindh och Viktor Franssila.

På flicksidan är ÖSK-dominansen nästan lika stor. De åtta uttagna ÖSK-spelarna är: Minna Åström (mv), Hanna Holmgren Karlsson, Anna Tivemo, Anna Meijer, Freja Olofsson, Maya Pettersson, Joline Jakobsson och Sara Sandberg.

ÖLFF: Truppen till Cup Byggnads
ÖLFF: Truppen till Cup Kommunal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.