Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutspelat för Wowoah

Samuel Wowoah lämnar ÖSK efter att ha varit med och spelat upp laget i allsvenskan igen.

Samuel Wowoah lämnar ÖSK efter att ha varit med och spelat upp laget i allsvenskan igen.

ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Samuel Wowoah om att årets säsong var hans sista som spelare hos ÖSK. Klubben ser gärna, att han fortsätter i någon funktion som tränare i klubbens ungdomsverksamhet. Med tanke på att Samuel just påbörjat en tränarutbildning är det väl inte omöjligt att det kan bli så. I dagens papperstidning kan man läsa att Samuel redan tjuvstartat genom att hjälpa ÖSK Ungdoms fotbollsprofessor Muharem Terzic med talangutvecklingen i några av de yngre åldersklasserna.

När Samuel Wowoah nu lämna innebär att klubben saknar dedikerad en vänsterback i spelartruppen. Både Daniel Björnquist och Christoffer Wiktorsson som spelat på positionen under året trivs passar egentligen bättre på andra ställen i laguppställningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.