Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förslag till sereisammansättning(ar)

Svenska Fotbollförbundet har nu presenterat sitt förslag till seriesammansättningarna för div 1 damer samt div 2 och 3 herrar.  För söderdamernas del innebär förslaget bland annat att det kommer att bli en tidskrävande (och kostsam) gotlandsresa för mötet med nyuppflyttade P18 IK. I övrigt är det mest välkända motståndare så när som på ett lag från Norrköping, vilket det nu blir.

Damer Södra Svealand
ÖSK har ju detta år inget lag på herrsidan i div 2 eller 3, men för fullständighetens skull (eller vad man nu skall kalla det) så ser det så här ut för distriktets seniorlag i de nationella seriernas nedre skikt.

För Rynninge och Karlslund blir det inga göteborgsresor nästa år. I stället ställs kosan österut till bland annat Stockholm och Norrköping. Det blir även för dessa två lag en färjetur till Gotland för match mot FC Gute, som på något sätt alltid verkar att klara av att hålla sig kvar i tvåan. (Det är väl resorna. I år 16 poäng hemma men bara 6 på bortaplan).

Södra Svealand div 2
Distriktets div 3-lag (det är bara tre kvar där) får nästa år ett i alla fall rent resemässigt behagligt upplägg. Längst blir det till Västerås i öster resp. Kristinehamn i väster. De flesta av motståndarna känns väl också som rätt välkända storheter.
Västra Svealand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.