Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fortsättning för DG?

I dagens utgåva av Bärgslagsbladet/Arboga Tidning kan man läsa, att det verkar luta mot en fortsättning för den snabbe yttern i ÖSKs svartvita färger. Till tidningen säger spelaren: ”Jag trivs bra i Örebro, med laget och kan tänka mig att stanna”.

Magnus Sköldmark är inte heller avvisande för en fortsättning: ”Vi har ett intresse för honom framöver förstås. Om det går att lösa är vi intresserade att ha kvar honom”, är hans kommentar.

Vad AIK, den tredje parten vid en eventuell affär, anser om saken vet vi inte, men rent generellt sett brukar klubbar inte vara så intresserade av spelare som de en gång lånat ut. Om det inte rör sig om unga spelare som lånas ut för att skaffa sig erfarenheter och få speltid.

Sköldmark väljer dock, något överraskande, att tona ner förekomsten av en option att köpa loss DG. Enligt tidigare rapportering skall en sådan finnas. Den påstås löpa fram till den sista november, då låneavtalet går ut.

BA: ÖSK vill behålla Daniel Gustavsson

Bloggen tackar den läsare som tipsade om artikeln.

1 kommentar – kommentera

Hemvändarn

Tyckte mig se DG med övriga truppen igår när det lunchades på svalan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.