Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

RÅP-kontakten var i somras

NA uppgav häromdagen, att AIKs föredetting (får man väl kalla honom nu) Robert Åhman-Persson är intressant för ÖSK. FotbollDirekt har talat med spelarens agent Per Jonsson, som verkar lite överraskad av uppgiften. Visserligen var det en kontakt i somras, medan sedan dess har han inte hört något från ÖSKs sida.
– De borde vara intresserade och kanske till och med är det nu, säger han till FD.

Det finns, enligt Jonsson, ett antal klubbar som är intresserade av RÅP och man har nu tre huvudspår som man följer. Man får väl anta, att ÖSK inte är något av dessa, eftersom han inte haft någon kontakt med klubben sedan i somras.

Bloggen tror, att den kontakt som det refereras till, tog i samband med att ÖSK lånade in spelare för att förstärka truppen inför höstspurten. Sedan kom ju Gerzic in i bilden och då svalnade väl intresset för RÅP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.