Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sikte på Zhubi?

NA ”avslöjar”, att ÖSK ”är på jakt efter” Petrit Zhubi, en 25-årig kantspelare, som just fått sparken av Åtvidaberg. Zhubi anslöt till ÅFFs trupp förra året, men har inte fått speciellt mycket speltid. I år har det blivit 2 matcher från start och 19 som inhoppare. Inhoppen har tidsmässigt snittat på ca. 20 minuter. Tillräckligt långa och tillräckligt många för att hans inbyten inte enbart skall ha varit av tidsdödarkaraktär.

Bloggen tror inte att ÖSK ”jagar” Zhubi. Det är mycket möjligt, att man hört sig för om eventuellt intresse innan det blev klart med uppflyttningen. Zhubi är för ”gammal” för att anses som en talang, men inte bra nog för att motivera, att han tar upp en plats i en allsvensk ÖSK-trupp.

Zhubi själv verkar för övrigt inte tro speciellt mycket på möjligheten att få komma till Örebro. Han är på väg att resa utomlands på semester, vilket han inte borde göra om en övergång till ÖSK var nära förestående.

Hela historien handlar nog i första hand om han försöker att skaffa sig lite personlig PR, vilket NA välvilligt bidragit till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.