Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rösta fram årets spelare

På ÖSKs websida kan man just nu rösta fram årets spelare år 2013. Det är snabba ryck som gäller för priset skall delas ut redan i morgon.

Det pågår också en omröstning bland spelare och ledare som väger precis lika tungt som den öppna omröstningen på hemsidan. När rösterna slagits ihop från spelartruppen och hemsidan har vi alltså en vinnare.

Att döma av de första rösternas placering kommer Oscar Jansson att mosa alla motståndare.

2 kommentarer – kommentera

Kal Ström

Oskar får min röst.

Men Yasin och Nkili har gjort grymma säsonger. Nkili mycket bättre än vad jag ens hoppats på. Ahmed vad jag hoppats på, när jag hoppades som mest på honom (men det hoppet gav jag upp, innan han motbevisade mig totalt).

Kal Ström

Alltså den där formuleringen om Yasin.

Jag försöker förklara att jag hoppades när han kom. Slutade hoppas när det inte blev något. Så kom årets säsong när han gjorde det bättre motsvarade allt jag hoppades på i början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.