Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Minimal matchrapportering

Att döma av matchrapporteringen från ”Dramat på Skarsjövallen” var det inte någon vidare viktig match som avgjordes i lördags. Så här två dagar efter matchen inskränker sig matchrapporteringen hos de båda lagen till följande.

ÖSK skriver:

ÖSK är tillbaka i Allsvenskan

Idag, lördag, blev det klart att ÖSK spelar i Allsvenskan 2014.
Efter en otroligt spännande upplösning av Superettan står det nu klart att ÖSK är klara för Allsvenskan 2014.


Ljungskile skriver:

Örebro vann med 1-0 efter straffmål
Vilda glädjescener på Skarsjövallen när domaren blåste av matchen efter drygt 93 minuters spel. Örebros enda mål kom på en välslagen straff, som Magnus Berglöf var chanslös på, trots att han gick åt rätt håll. Örebro klara för Allsvenskan 2014. GRATTIS ÖSK!


Ljungskiles lokaltidning Bohuslänningen har hållit en väldigt låg profil – i alla fall på nätet. ÖSK-segern omnämns i förbigående i en artikel som behandlar tränaren Tor-Arne Fredheims fortsättning med laget. Vår egen NA skall dock ha all tänkbar kredd. för sin fylliga rapportering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.