Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hyllningar och avtackning

På onsdag kan ÖSKs spelare och ledare se fram emot en innehållsrik och förmodligen något jäktig eftermiddag/tidig kväll. NA skriver, att kommunledningen tar emot i rådhusets representationsvåning kl. 16:15 för att visa sin uppskattning. En timme senare är det landshövdingens och ÖSK Fotbolls ordförande Rose-Marie Frebran som bjudit in till ett slottsbesök. Arrangemangen avslutas sedan på 4:e våningen, dit ÖSK bjuder in sina medlemmar till en subskriberad säsongsavslutning på 4:e våningen som startar kl. 18:00. En ÖSK-buffé, mingel med spelare och ledare, prisutdelningar och intervjuer erbjuds intresserade medlemmar till ett pris av 200 kr.

Bloggen tror, att det blir en hektisk eftermiddag för de inblandade, som skall hinna med att representera sig själva både på rådhus, i slott och Behrn Arena på knappa två timmar. Det verkar väl inte heller som om man från ÖSKs sida räknat med någon större anstormning till 4:e våningen med tanke på att antalet tillgängliga platser utöver de som går åt för spelare, ledare och funktionärer väl inte kan vara alltför många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.