Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DG osäker om framtiden

Matchdax har bytt några ord med Daniel Gustavsson om dennes fotbollsmässiga framtid. Matchdax konstaterar att DG ännu inte fått något besked beträffande en eventuell fortsättning i ÖSK. Vilket inte borde vara så överraskande med tanke på att det var först i förrgår som det blev klart att ÖSK spelar i allsvenskan nästa år.

Man får väl mellan raderna intrycket att DG nog gärna stannar i Örebro om han skulle erbjudas den möjligheten. ÖSK har av allt att döma fram till slutet av november på sig att bestämma hur man vill göra. Så länge löper DGs kontrakt med ÖSK och det är under kontraktsperioden som ÖSK har möjligheten att utnyttja köpoptionen.

Optionen avser iofs. bara villkoren mellan klubbarna. För att det verkligen skall bli en övergång krävs även att ÖSK och spelaren kommer överens om lön, avtalsperiodens längd etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.