Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlslundscupen P15: Finalförlust efter straffar

ÖSK och finalmotståndarna Vasalunds IF spelade 0-0 i en ovanligt händelsefattig match, då Karlslundscupens äldsta klass skulle avgöras. De två lagen tog ut varandra på ett effektivt sätt och antalet kvalificerade målchanser var ytterst få. Straffsparksläggning fick till slut tillgripas för att skilja lagen åt. I den diciplinen hade solnaiterna fru Fortuna på sin sida. Medan ÖSK träffade ribban vid två av sina straffar inskränkte sig Vasalunds missar till en straff som gick utanför. Efter den 6:e straffomgången stod de därför som segrare.

Bloggen tycker att ÖSKarna gjorde en riktigt bra turnering även om man snubblade lite på upploppssträckan. Den senaste tiden har varit intensiv med först Spanienlägret och direkt in i cupspelet när de kom hem.

Nu väntar ett tvåveckors uppehåll innan vinterträningen påbörjas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.