Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Målvakt från Norrköping

Ida Lindell (Foto: IFK Norrköping DFF).

Ida Lindell (Foto: IFK Norrköping DFF).

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att 19-åriga målvakten Ida Lindell skrivit på för klubben. Till ÖSK kommer hon från IFK Norrköping DFF, som hon representerade under år 2013. Ida verkar ha varit lagets andramålvakt, även om hon finns med som startspelare hos vinnarna av div 1 Östra Götaland i mer än en handfull matcher.

En intressant värvning som dessutom är välbehövlig, tycker Bloggen. ÖSK Söder fick i år helt och hållet förlita sig på Mimmi Paulsson-Febo i målet. Mer än ok, när Mimmi var tillgänglig, vilket hon lyckligtvis varit i så gott som alla matcher under säsongen. Men givetvis ett stort bekymmer, de gånger hon av någon anledning inte kunde spela.

Ida Lindell kommer att göra sin debut för Söder när futsalserien dras i gång i mitten av november. Välkommet, skriver Söder, eftersom övriga seniormålvakter har skadebekymmer för tillfället. (Vilket indirekt förklarar varför Emma Salomonsson dykt upp som futsalmålvakt i Bergslagscupen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.